Muuttosiivous Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Olitpa lähdössä tai tulossa, anna ammattilaisen auttaa muuttosiivouksessa!

SKN-Siivouspalvelut Tmi tekee puhdasta jälkeä, oletpa sitten muuttamassa pois asunnosta, tai tilatessasi siivouksen uuteen kotiisi ennen muuttoa. Ammattisiivoojan tekemä muuttosiivous  keventää muuton taakkaa! Teemme myös loppusiivoukset remonttien jälkeen ja vasta valmistuneisiin koteihin, joten voit tilata meidät myös rakennustyömaille.

Muuttosiivoukset 35,90 €/h sisältäen ALV:n 24 %. + matkakulut sekä siivousaineet ja -välineet.

Milloin kannattaa tilata muuttosiivous?

  1. Muuttaminen tuppaa olemaan raskasta puuhaa, vaikka apuna olisivatkin ystävät ja puoli sukua. Vihoviimeinen pisara on kantamisurakan jälkeen koittava muuttosiivous vanhassa asunnossa, kun mielessään muuttaja sisustaa jo uutta kotiaan kuntoon.
  1. Toinen yleinen tilanne, jossa muuttosiivouksen tilaaminen säästää aikaa ja voi pelastaa hermot, on muutto asuntoon, jonka siivous on jätetty puolitiehen. Palkkaamalla ammattilaisen siivoamaan tulevan kotisi varmistat, että pääset muuttamaan hygieeniseen ja puhtautta loistavaan asuntoon.

Teemme muuttosiivousta Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla. Voit tilata muuttosiivouksen soittamalla 045 322 5828 tai kysyä hintaa vaikkapa yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous siivouksesta!

Vastaamme viestiin mahdollisimman pian.

SKN-Siivouspalvelut Tmi
Pohjavedenkuja 5 D 61
00980
HELSINKI
asiakaspalvelu@skn-siivouspalvelut.fi
www.skn-siivouspalvelut.fi